fredag 27 juni 2014

Citronmoussetårta

Vi ska fira på jobbet att vi överlevt våren! Med en citronmoussetårta! Gott!





torsdag 26 juni 2014

Middag med ridgänget

Bubbelvin, trevligt sällskap, desserter och chokladpraliner. Sämre kan man ha det! Tack för igår babes! Vi gör om det!!!



onsdag 25 juni 2014

Hasselnötsbrownie med dulche de leche och hallon

Man kan ju låtsas att det är sommar i alla fall även om det bara är 10 grader ute...

tisdag 24 juni 2014

Glad midsommar!

En flaggtårta med citronmousse och citrongele är lätt och fräscht efter all sill!

torsdag 19 juni 2014

Lite myror i kroppen...

Är en lite rastlös så kan en ju alltid göra chokladpraliner! Jättemånga chokladpraliner. Så många att en inte längre vet vad det är i dem! Sen tar en med dem till jobbet och då är de borta på en kvart!



torsdag 12 juni 2014

Årets ridavslutning-en nobel tillställning!


I år fick jag en utmaning från en kompis-att göra en rekonstruktion av nobeldesserten till ridavslutningen. Om jag fixade det så lovade hon att ta med bubbelvin att ha till. Så, vad gör en inte för lite bubbelvin!

Det klurigaste med det hela var att allt skulle stå i bilen under två timmar innan serveringen. Så att vi hann rida först. Så alla delar fick förvaras i kylväska och så monterade jag ihop tallrikarna en i taget i bilens baklucka innan serveringen.

Vad är det då på tallriken? Jo, det är hallonmousse, hallon, dulche de leche, brownie, nogat- och hasselnötsdynamitgubbe och sen en chokladsiluett. Dock inte Alfred Nobels siluett utan istället gjorde jag min favvohästs siluett. 

Det blev finfint ihop med lite bubbelvin!