tisdag 27 juli 2010

ChoKladdKaka

ChoKladdkakor-recept 2 ägg 1 3/4 dl råsocker 75 g smör 2 dl mjöl 1 msk vaniljsocker 1 krm salt 1/2 tsk bakpulver 400 g choklad Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och 200g av chokladen och blanda ner. Blanda sen ner mjöl, vaniljsocker, salt och bakpulver. Hacka resten av chokladen och rör ner det med. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 200 grader i 7 min.

5 kommentarer:

  1. Hjälp så gott det låter!! Är egentligen inget större kakmonster, men dessa lät ju helt fantastiskt goda!! Ser goda ut gör de också =)

    SvaraRadera
  2. Ser jättegott ut. Kombinationen av kladdigt innehåll och krispig yta låter smarrigt.

    SvaraRadera
  3. Oj vad sött och gott det ser ut, passar mig perfekt

    SvaraRadera
  4. De här verkar verkligen så sjukt goda! Farligt goda. Kan man sluta äta dem när man väl börjat?

    SvaraRadera
  5. Vad goda dessa ser ut! Min mamma skulle nog gilla dom mest av alla :)Måste nog testa på att göra dessa och skämta bort mamma.

    SvaraRadera