torsdag 4 november 2010

Min lilla bebis fyller tre år...

Min älskade älskade unge fyller tre. Kan inte fatta att det redan gått tre år, samtidigt som jag inte kan tänka mig hur det var innan han fanns! Tårta med Bamse på serverades till kvällens födelsedagskalas. Vita bottnar, fyllda med hallon/banan/vaniljcreme och så spacklad med grädde. Täckt och dekorerade med SP.
6 kommentarer:

 1. Åhh vad mysig den va! Jättfint gjort!

  SvaraRadera
 2. Grattis till lillpojken - eller stora grabben kanske jag skulle säga ;-)

  Min stora dotter fyller snart 3 år och jag kan inte heller fatta att det går så fort...(låter man inte mer och mer som en tant ;-) )

  Men en jättefin tårta i vilket fall som helst!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin tårta, min son blir tre i januari, kan inte fatta det heller, var nyss min bebis ju :-) , fast nu när vi har en liten till i huset så har han plötsligt blivit så stor

  SvaraRadera
 4. Grattis till 3 åringen! Visst går tiden fort!? Min "lilla" tjej blev också 3 i augusti.. Fort blev hon stor när lillasyster föddes (hon är 3 månader strax) *S* Ser ju nu att Cupcakesfluffan skrivit i princip samma sak! :-D

  Fin tårta! Jag har aldrig spacklat med grädde då jag använt mig av SP. Har du varit med om att de börjat svettas trotts att du smort insidan med olja/smör?

  SvaraRadera
 5. Grattis till 3-åringen! Och jag håller med om att tiden går snabbt, man hinner inte med.
  Jättefin tårta!

  SvaraRadera
 6. Jag har ju en 10-månaders också så visst känns 3-åringen stor. Jättestor! Men ändå, tre år, vart tog den tiden vägen???

  Susanna-Jag har spacklat massor av tårtor med grädde, dessutom utan att fodra för det glömmer jag alltid, och det har gått bra alla gånger utom typ två.... Men ska jag ha dem till nåt viktigt så kör jag säkra kort och tar smörkräm ändå!

  SvaraRadera