söndag 20 november 2011

Pao de queijo

Maken har varit i Brasilien med jobbet och där ätit en sorts ostbröd till nästan varje måltid. Han har beskrivit dem som typ det godaste i brödväg som någonsin skapats. Självklart ville han få till dem här hemma också:
 Ingridienser är ägg, ost, olja, mjölk och så Cassava-mjöl. Mjölet var inte så lätt att leta fram en återförsäljare av, men i slutändan hittade vi en affär bara en T-banestation hemifrån *iblandharmantur* Det var där eller i Eskilstuna nämligen....

Goda som sjuttoon var de i alla fall de små rackarna. det här får han göra om!!

4 kommentarer:

  1. Spännande med annorlunda och nya recept!

    SvaraRadera
  2. Hej! Var hittade du cassava-mjölet? Hälsningar Joanna

    SvaraRadera
  3. Kaffe Express Colombia, Hökarängsplan 5, Hökarängen, Stockholm.

    SvaraRadera
  4. Kan du skriva hur mycket du avnvände av varje varje produkt och hur du gjorde?

    SvaraRadera