onsdag 26 juni 2013

Mera moussetårta!

 Sommartid blir jag alltid sugen på lite lättare och fräschare bakverk, dvs moussetårtor.

Sen jag lärde mig att göra moussetårtor förra året så har de blivit verkliga favoriter för mig. De är dock svåra att dekorera med sockerpasta eftersom syran i moussen gör att sockerpastan smälter. Men jag klurar på hur jag ska kunna lösa det. Kanske med ett lite mindre surt topplager? Någon som har någon ide?



2 kommentarer:

  1. ser riktigt gott ut.
    min svägerska gjorde faktiskt till ett bröllop,mini moussetårtor som täcktes med sp.
    hon oljade sp innan och hade lite tjockare sp än vanligt.dem blev jättefina verkligen.

    SvaraRadera
  2. På samma sätt som om man har sp mot ren grädde alltså. Hm. Tack för tipset!

    Jag provade häromdagen med att ha ett lager pannacotta, alltså mindre surt, längst upp. Det fungerade INTE.

    Nästa försök blir alltså med olja :-)
    /Anna

    SvaraRadera