lördag 18 december 2010

Buhuuuu....

Jag har fått världens roligaste förfrågan-och tackat nej!

För någon månad sedan hörde Christina från Kalasform av sig och frågade om jag kunde göra en massa cupcakes till henne till Formex-mässan i januari. Det var ca 50 CC i olika formar till själva utställningsrummet och sedan även en massa CC för henne att bjuda sina kunder på...

Visst låter det jättekul?! Problemet är att årets Formex går av stapeln precis sämsta möjliga vecka för mig- den veckan jag övergår från att vara föräldraledig till att återigen jobba heltid. Inte en chans att jag skulle hinna göra dessa CC så bra som jag skulle vilja. Jag tackade därför nej :-( Verkligen jättetråkigt, men jag vägrar göra saker halvdant!

Jag hoppas att Christina ger mig en ny chans i höst och jag såg dessutom att Sockerrus hade tagit på sig uppdraget istället för mig. Så det blir nog jättebra! Ska bli kul att se vad hon hittar på :-)

3 kommentarer:

 1. Ja det var ju tråkigt för dig... Är ju ofta så att saker och ting kolliderar tyvärr! Det innebar ju iofs extra arbete för mig då tanken hela tiden varit att jag bara skulle göra tårtorna, sen dök cupcakes'n upp vid ett senare mail - Nu förstår jag varför =) Undrade faktiskt varför hon inte vänt sig till dig med tanke på hur fina du gjorde till förra mässan. Men det hade hon visst redan gjort =)

  Tack för tipset. Hade funderat på något liknande men var inte helt säker på om det skulle bli snyggt i formarna. Var det så du gjorde i augusti?

  SvaraRadera
 2. Jo, förstår att du undrade :-) Men det blir nog jättebra-det ska bli väldigt kul att se vad du gör av mumintemat!

  I augusti så gjorde jag dem bara dagen innan mässan började så då skulle de ju bara hålla i ca 5 dagar så jag gjorde faktiskt riktiga bottnar fast med massor av extra mjöl i för att få de så stabbiga som möjligt. Det blev riktigt bra! Sedan hade jag kristyr som frosting. Tycker det häll bra hela vägen, även om jag var rädd att det skulle börja se sunkigt ut.

  SvaraRadera
 3. Förstår att det känns tråkigt att behöva säga nej till ett roligt uppdrag, samtidigt så håller jag med dig... det är inte kul att göra något halvdant!

  SvaraRadera