onsdag 26 mars 2014
Hjälp, jag är besatt!
Att göra egna praliner är vansinnigt kul! Dessa är fyllda med min favoritlakritskola. Jag sänkte sluttempen på kolan 4 grader och fick en pralinfyllning med precis rätt konsistens.
2 kommentarer:
Marie
26 mars 2014 kl. 21:18
Låter vansinnesgott!
Svara
Radera
Svar
Svara
Kakbiten
27 mars 2014 kl. 16:56
Det är det!
Med vänlig hälsning, intesmalaredettaårheller....
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Låter vansinnesgott!
SvaraRaderaDet är det!
SvaraRaderaMed vänlig hälsning, intesmalaredettaårheller....