torsdag 20 oktober 2011

Mitt favoritbröd-Foccacia

Detta är något av det godaste bröd jag vet! Det är så enkelt att göra och man kan variera smakerna i det oändliga. Allra godast är nog ändå med bara rosmarin, vitlök och salt. Mums! Men denna gång tog vi även lite tomater från växthuset (japp, detta bröd tillagades i sommras...)

Såhär såg det ut innan det åkte in i ugnen:
 Såhär såg det ut efteråt:



3 kommentarer:

  1. ja bakade detta bröd förra veckan,men innan de hade jag aldrig ätit detta,men det är ju riktigt gott.
    ja la på ost och vitlök på ena och lök med körsbärstomater,smaskens

    SvaraRadera
  2. Foccacia är så gott bröd! Gott med havssalt, rosmarin och vitlök precis som du skriver :)

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Jag läser din bakblogg då och då, och tänkte passa på att tipsa om en tävling som jag har fått presentera i samarbete med Tretti.se och Nespresso. 7 stycken espressomaskiner (Latissima+ från Nespresso, till ett värde utav cirka 3000:- /st) skall lottas ut.
    Man ska bidra med ett eget recept + bild (om man vill) så är man med och tävlar. Det är ännu inte så många bidrag i tävlingen, så jag tror vinstchansen är ganska stor med dina färdigheter. Tänkte bara tipsa dig om du vill vara med och tävla!
    Här är länken till tävlingen:

    http://co-tretti.se/7-sorters-kakor/

    (Glöm inte att skriva, i början utav receptet "Jag blev tipsad utav Tårtspecialisten", för att kunna vara med och tävla).

    Lycka till om du väljer att vara med! :-)
    Kram,
    Malin
    www.tartspecialisten.se

    SvaraRadera